top of page

Soneterapi

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er en behandlingsmetode der terapeuten utfører en bestemt trykkmassasje på soner/punkter som finnes hovedsakelig på føttene og oppover leggene.

Sonene gjenspeiler kroppens organer og kroppsdeler, brukes for å gjenopprette balansen både fysisk og psykisk. Har man f.eks. en vond rygg vil sonen for ryggen på foten eller øret være litt vond ved stimulering av denne. Mange pasienter føler velbehag under og etter behandling.

 

Ved å stimulere sonene, kan en bedre sirkulasjonen av både lymfe og blod, som igjen vil være positivt for immunforsvaret og ha en forebyggende og rensende effekt. Soneterapien kjennes avstressende og beroligende, og kan ha en positiv effekt på bla, hodesmerter, stram muskulatur, stivhet og smerter i rygg og nakke, fordøyelsesbesvær, overgangsalder, avspenning, søvnforstyrrelser, hodepine, luftveisinfeksjoner osv. Soneterapi kan brukes både ved akutte og kroniske plager.

 

Behandlingen kombineres ofte med øreakupunktur.

Møt vår soneterapaut

Bente Grongstad-Borsheim

Jeg er medlem av Akupunkturforeningen og NHL. Dette sikrer min faglige bakgrunn, da vi ikke har noen beskyttet tittel enda. Jeg har 8 års utdannelse fra Norge og Kina, med medisinsk grunnfag. Mere enn 20 års erfaring. Sensor ved avgangseksamen i homeopati og har hatt mange verv i Norske Homeopaters Landsforbund.
   
"Siden jeg er både akupunktør og homeopat, bruker jeg ofte behandlingene i kombinasjon, og mange pasienter er svært fornøyd med en skreddersydd behandling"

Jeg har drevet klinikk siden 1994.Kontakt meg på telefon: 66 77 03 00 eller send meg en mail: bente@helsehjornet.no

bottom of page