top of page

Privat besøksvenn

HAR DU EN GAMMEL MOR ELLER FAR DU IKKE FÅR BESØKT OFTE NOK?
 

DÅRLIG SAMVITTIGHET?
 

ER DU SELV ENSOM OG LITT INNESTENGT?

Jeg kan ta deg med ut på en forfriskende luftetur, biltur, cafe-besøk, besøk på graven,  følge deg til legen/tannlegen, hjelp til å handle eller hva du måtte ønske.


En liten tur hjemmefra er ofte kjærkomment.


Jeg har jobbet i helsevesenet i mer enn 25 år, og har i alle år drevet egen klinikk med akupunktur og homeopati, samt vært innom og jobbet i det offentlige ved en institusjon for eldre i Bærum.


Alt for mange eldre mennesker sitter ensomme rundt om i deres private hjem eller på institusjoner. Dagene blir like. Familien har det litt travelt, og får ikke kommet ofte nok på besøk. Dette blir ofte en vond sirkel med dårlig samvittighet for de yngre, og de eldre føler seg ofte til bry. Ensom, trist og nedstemt?


Det skal ofte så lite til for å komme i bedre humør og se litt lysere på tilværelsen.
"Jeg kan gi deg litt lysglimt i hverdagen"

TA KONTAKT PÅ 66 77 03 00 FOR MER INFO

Besøksvenn

Bente Grongstad-Borsheim

Privat Besøksvenn driver jeg fordi jeg liker å jobbe med eldre. Jeg hjelper eldre med å komme seg ut på handletur, luftetur, kjøretur, hjelp til innkjøp eller bare noen å prate med. Gjøre hverdagen litt bedre og mindre ensom.
Jeg har vært terapeut i over 20 år, og opplevd mange som ikke lenger kommer seg så ofte ut, samt mange har ikke pårørende i nærheten, eller at familien er opptatt med jobb og sine ting.Kontakt meg på telefon: 66 77 03 00 eller send meg en mail: bente@helsehjornet.no

BESØKSVENN ER EN DEL AV HELSEHJØRNET
bottom of page