top of page
HegeAaserud.JPG

Hege Aaserud

EQ/relasjonsterapeut

Trenger du noen å prate med, et sted å lufte tankene dine. En å prate med som vil ta deg i mot akkurat sånn som du er. Jeg vil lage et trygt rom for deg, så du kan tørre å dele det du har behov for. Gjennom samtale eller terapi vil vi sammen finne ut hva som er best for deg.


Jeg er opptatt av at for å forstå andre trenger vi å forstå oss selv først. Hvem er jeg, hvem vil jeg være og hva er det som gjør meg til den jeg er?


Det jeg har fokus på er selvfølelsen, hva du tenker og føler om deg selv. Det er avgjørende for valgene du tar og hvordan du behandler deg selv. 


Er du viktig i ditt eget liv? Lever du livet ditt ut fra dine eller andre sine forventninger? Husker du på å fylle livet ditt med ting som er bra for deg? 

Jeg liker å forklare det på denne måten - «når du og jeg møtes, møtes ikke bare vi men historiene våre»  Vi bærer med oss tidligere opplevelser og hendelser fra livet som vi kanskje ikke er bevisste hva gjør med oss.


Fra historien din kan du lage ett mønster som ikke er hensiktsmessig for deg, og som du kanskje ikke er klar over. Ved å forstå deg selv bedre så kan du oppleve at relasjonen du har til deg selv og andre kan blir bedre. 

Eq-terapi er basert på en emosjonsfokusert terapiform, dvs at vi jobber med følelser, emosjoner og vår emosjonelle intelligens. Synes du følelser er vanskelig og det kan føles overveldende,  jeg vil gjerne hjelpe deg med å forstå hvordan du kan håndtere de bedre.


Fortrengte følelser kan skape mye indre uro og stress i livet ditt. 

Det aller viktigste er at du kan kjenne på å bli forstått, jeg vil ta deg på alvor og er opptatt av at du ikke skal føle deg feil. Har du opplevd tap av helse, utbrenthet/utmattelse, står du fast i livet og har mistet deg selv? 


Trenger du noen å ta prate, dele tanker og utfordringer med, ta veldig gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Jeg jobber med terapi, individuelle samtaler og grupper, tar i mot både unge og voksne.  


Driver samtalegrupper for deg som kan tenke deg å delta i gruppe, og å kjenne magien i å oppleve at andre har det på samme måte som deg og at du ikke er alene. Det er utrolig lærerikt og gir et fint fellesskap, å være med i en gruppe.
Ta kontakt for mer informasjon.

Jeg er godkjent EQ-terapeut og medlem i Norsk forening for EQ terapeuter.
Eq-terapi er en terapiform godkjent av Helsedirektoratet.

Følg meg gjerne på Instagram eller FB : emosjonell_intelligens for å få vite mer om meg.
Første time er gratis , book gjerne en info time her: https://calendly.com/hege-emosjonell_intelligens

Eller ta kontakt på telefon 920 377 45  
epost : emosjonellintelligens@gmail.com 

EQ / RELASJONSTERAPI

bottom of page